tirsdag 3. november 2015

Nye vaser!



Vi har fått inn en del nye vaser fra House doctor i nettbutikken! Man får vel aldri nok av dette!?








Fine både med og uten blomster i seg! Nå på høsten er det perfekt med noen grener eller små kvister i:) Sett gjerne flere vaser sammen for å skape et miljø. Du kan også sette en eller flere vaser sammen med ulike lysestaker, kubbelys eller noe annet fint du er glad i!


 Ulike høyder og former skaper en fin balanse! Sett de gjerne i gruppe på en skjenk eller kanskje du har en kjøkkenøy? Hvis ikke kan du sette de på et større fat for å skape en ramme rundt de:) Skal du ha gjester er det utrolig flott å dekke med ulike vaser på bordet som går i samme fargeskala! Det skaper mer liv på bordet!


 Noen ganger er det enkle det beste?! Denne lille vasen passer perfekt på et nattbord, kanskje har du en skrivepult eller et bad hjemme som kan pyntes med en liten grønn kvist? Det er ikke alltid så mye som skal til:)





 Vasene i seg selv er små kunstverk, jeg pleier å ha denne grå stående framme uten noe oppi. Men den er også veldig fin med noe enkelt i. Valget er ditt, det er alltid deilig å kunne variere litt:)






Du finner mer info og priser på de ulike vasene i nettbutikken! 

www.funliving.no
<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar