torsdag 3. desember 2015

Saltlykter

 Saltlyktene skaper en magisk stemnning!


Saltllyktene fra Sirocco Living er designet av Iza fra Siwa Oasen i Sahara ørkenen. Saltet kommer fra en av de store saltsjøene i oasen og blir hentet opp av de lokale, som deretter bearbeider de store saltblokkene. I saltet ses mørke linjer som er merker etter store sandstormer i Siwa. Sanden lander i sjøen og legger seg som en del av saltblokken - dermed skapes det mørke linjer.

Saltlyktene er lagd for hånd, noe som gjør hver enkel lykt unik! Kun til innendørs bruk da lyktene ikke tåler vann!Lyktene er små unike kunstverk, jeg syns de passer godt inn i alle rom. Jeg har selv valgt å sette sammen flere lykter i ulike str. På disse bildene ser dere lyktene i str. L,M,S og mini rund. Du kan også velge å f.eks sette sammen en gruppe med flere runde mini.. Eller sette sammen str M,S og mini..


Lyktene er fine å sette på et brett, på en pyntebok eller f.eks på de marrokanske flisene du finner i nettbutikken! Lyset blir helt spesielt i disse lyktene, det må oppleves! Du finner priser og mer info om lyktene i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar