torsdag 11. september 2014

Merci

Paris har mye å by på! Det er så mye man vil se og gjøre, vi hadde dessverre ikke tid til alt denne gangen. Et besøk hos Merci stod høyt på listen og det er jeg glad vi tok oss tid til:)

Jeg hadde gledet meg lenge til å besøke denne interiørbutikken, kan ikke huske når jeg først oppdaget Merci, men er en god stund siden.. Så ventetiden hadde vært lang nok!
Merci selger interiør, klær og har flere kaffeer. Så her burde det være noe for alle! De selger klær både til dame og herre, de selger møbler, lamper, mindre interiørartikler, har egne produktserier bla en serie med linprodukter og de selger tapeter.

Butikken ser fantastisk ut! Den har selvfølgelig mange flotte detaljer og kule løsninger, bare lokalet i seg selv er tøft!



Velkommen inn!


Utenfor butikken står denne sjarmøren:)


Inne i butikken.


Utrolig flott!!


Sjekk den lampa!




Små fristelser.







Store fristelser!







Denne fine vasen fikk følge med meg hjem til norge;)








Et av spisestedene hos Merci (legg merke til den fantastiske tapeten!!! Brooklyn tins <3) 


Et av de andre spisestedene, hvor du kan kose deg med noe godt å drikke og en god bok:)


Her ser dere et stort utvalg av tapene vi har i nettbutikken:)






 Det er denne berømte disken som skapte tapetene i serien Brooklyn Tins! Etter stor interesse for disse takplatene, fant Merci til slutt ut at de ville lage en tapet som ser ut som disse platene. Sånn at kundene fikk mulighet til å ha disse hjemme. I samarbeid med NLXL har de lagd en kolleksjon med flotte tapeter. Vi er så heldige å føre hele denne serien, i tillegg til de andre tapetene til NLXL. De er utrolig vakre og ser ut som ekte takplater. Tapeten festes på samme måte som alle andre tapeter:) 



Vakkert! Flere bilder og info om tapetene finner du i nettbutikken og på vår instagramprofil; @funliving_no




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar