onsdag 10. september 2014

La Maison Mére

Da var vi hjemme igjen etter noen fantastiske dager i Paris, jeg føler meg ikke ferdig med denne byen! Det er det kanskje aldri noen som gjør:) Litt nedtur å reise fra strålende sol og varme tilbake til regnfylte Oslo.. Jeg tenkte å dele litt av turen med dere her de neste dagene, har dere noen fine tips så del gjerne:)


Når man er ute å reiser er det viktig med god mat og drikke og enda bedre smaker det i fine omgivelser. Vi fant et sted som heter La Maison Mére som ligger nære St. Georges. Dette stedet hadde veldig god mat. Vi satt ute på gaten i en liten sofa å spiste, lokalet inne var også veldig sjarmerende! Vi spiste fish and chips, de hadde også salater, hamburgere, søtsaker, kaffe og annet godt man kan drikke;)

Veldig koselig personal, og det var hyggelig å sitte på gaten mens man spiste. Da fikk man med seg livet både inne og utenfor restauranten:) Så om du skulle være i nærheten så er det verdt turen!

La Maison Mére
4 Rue de Navarin Paris 9e















Legg merke til de kule takplatene de har brukt på baren, minner veldig om tapetene i serien Brooklyn Tins, mer info om disse finner du i nettbutikken:)



Paris - vi ses igjen <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar