fredag 13. juni 2014

I love mybkr!

Da er de endelig her!!!!!

Disse fantastiske flaskene som vi har ventet på:):) Kommer til å ha flasken ved min side hele sommeren, den skal til og med få være med på ferie!







Bkr ble skapt av to venner som inspireres av alt de elsker – skyhøye støvler, parisisk streetstyle, tokyominimalisme, det kule, det vakre, det rolige, det lyse, myke vite laken og alt som er transparent og rent. Men mest av alt troen på at ting i ditt liv skal være vakre, enkle og elsket.

Bkr´s kreative team bygger kolleksjoner basert på temaene de ser på catwalkene i New York, London, Paris, Milano… De anser at mote er en kombinasjon av kunsten som vises på moteukene og aktuelle hendelser i verden. Det eksisterer ikke en boble. Den tanken både driver deres kreativitet og gir deres oppdrag retning.



Flasken er gjort av glass, det ultimate rene materialet, og omsluttet av myk silikon er denne lille elegante oppfinnelsen en vakker designet løsning på en overforpakket engangsverden fylt med plastikk.

Elsket av stjerner og vist i tidsskrifter som Elle, Vogue, InStyle, Glamour, Martha Stewart, Marie Claire, W, Elle Décor og Lucky.

Du kan bruke din bkr-flaske om og om igjen og fylle den med du vil drikke, vann, appelsinjuice, sjokolademelk, vin, Manhattens… hva som helst. Bkr eiere har ofte flere flasker- en hjemme, en på jobb, en i veska, to i oppvaskmaskinen og fem med vann i kjøleskapet.

Bkr er BPA-fri, ftalatfri (og materialet er godkjent av det amerikanske livsmiddelsverket, FDA) Den lille åpningen er lett å drikke av, polyproen lokket lekker ikke, flasken tåler maskinvask og passer de fleste koppholdere. En del av inntektene støtter veldedighetsorganisasjoner som gjør verden til et bedre sted.








Fargen på flaskene følger motebildet og det kommer to nye kolleksjoner hvert år. Du finner alle sesongens farger i nettbutikken:) Men vær rask, du vil vel ikke gå glipp av favoritten din? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar