torsdag 26. juni 2014

Villa Campomaggio

Nå er det snart tid for ferie og Italia venter!! Tenk at det snart er et år siden vi var i Italia sist! Tiden flyr!! Tenkte å dele et av høydepunktene fra turen i fjor med dere:) Vi skal ikke tilbake hit i år, da nye eventyr venter, men vil veldig gjerne besøke Villa Campomaggio igjen!!

Villa Campomaggio ligger i vakre Chianti i Toscana! Den flotte villaen er omgitt av vinmarker og vakker natur! Villaen har flott uteområde med basseng og solstoler. Så flott at det nesten kan ta pusten fra deg <3











Uteplass hvor man kan nyte et glass vin etter en lang dag i solen:)
Hver ettermiddag er det vinsmaking med lokale viner for gjestene på hotellet!


 
          Campomaggio har også spa inne med boblebad, badstu og tyrkiskt bad, hvis man skulle bli lei av å ligge ved bassenget å sole seg! De tilbyr også en rekke behandlinger:) Vi hadde en ettermiddag med regn når vi var her i fjor og da var det perfekt å kose seg inne!





På baksiden av villaen får man servert frokosten sin!! Tenk å få starte dagen her med en kopp cappuccino <3 De serverte ikke middag når vi var her, men det finnes flere gode spisesteder i Radda in Chianti som er nærmeste by bare fem minutters kjøretur unna!





De ansatte var hjelpsomme og vennlige, rommet vi hadde var fint og rent! Omgivelsene er fantastiske!! Hele Chianti område er å anbefale:) Det er kort vei til Firenze og Siena! Mange små koselige byer i nærheten og muligheter for å besøke ulike vingårder:) Bare å pakke kofferten!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar