mandag 9. juni 2014

Father and Son

Da er det snart tid for sommerferie igjen :):)

For vår del blir det Italia, vi får aldri nok av dette fantastiske landet! Vi har vært ulike steder i Italia opp gjennom årene, men tilbragt mest tid i vakre Toscana <3 I år er det igjen Roma, Chianti område og verdens vakreste by firenze som står på planen!!! Kan ikke annet enn å glede seg:)

Det blir selvfølgelig tid til soling og bading og tenkte derfor at jeg skulle vise dere det fine badetøyet fra Vilebrequin. Min samboer oppdaget dette for en del år siden og har allerede klart å få seg en liten samling av badebuksene deres:) De har masse forskjellige, i mange morsome print og farger!! Kan ikke annet enn å bli glad av å se på de!

I år er første sommeren vi er tre stykker i denne lille fine familien og lillemann i huset er stor nok til å få sin egen badeshorts i år:)

Vilebrequin er et gammelt merke fra Saint Tropez og på midten av 90 - tallet kom de med dette far og sønn konseptet! Og jeg lar meg lure med en gang! Herregud så søtt!


Vilebrequin har butikker mange ulike steder, og vi drar alltid innom når vi er ute å reiser. I fjor var minstemann i magen og det ble kun handling til pappa..

I år derimot, blir det handling til både pappa og prinsen :) Og du kan tro de kommer til å se fine ut i sommer!!








                               
























































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar