fredag 23. mai 2014

Paradis

Hva er vel bedre enn å drømme seg bort til varmere strøk eller andre spennende destinasjoner! Det er alltid gøy å planlegge ferie, jeg elsker å sitte på nettet og la meg inspirere, oppdage nye drømmereisemål eller bare lete etter fantastiske hoteller.

Tenkte jeg skulle dele en av mine egne reiser med dere:) 

Våren 2013 dro vi på to ukers ferie til New York og Anguilla. Vi hadde vært i NY tidligere og ville gjerne tilbake hit, man kan virkelig ikke få nok av denne byen!! Vi fant ut at flyturen fra NY til de nordligste øyene i karibien hverken er lang eller kostbar, så fristelsen ble rett og slett for stor! Vi måtte ta turen dit også:)

Tenkte jeg skulle skrive om Anguilla i dette innlegget, om noen vil kan jeg heller skrive litt om NY senere:) Man kan jo aldri få nok inspirasjon og tips når det gjelder denne byen.


Anguilla ligger rett nord for Saint Martin, øya er ikke spesielt stor og turistene ikke like mange som på sine naboøyer. Anguilla er mest kjent for sine fantastiske strender og sine korallrev. Vi ønsket å bo på et litt mindre hotell, og valget falt til slutt på Frangipani Beach Resort som ligger rett på stranden i Meads Bay.

http://www.frangipaniresort.com/

Vi var super fornøyd med valg av hotell, det er et lite intimt hotell med kun 19 rom og veldig hyggelig personale. Beliggenheten er også helt ubeskrivelig!










På hotellet lå også den kjente restauranten Straw hat som serverte veldig god mat:) Stedet er populært så det lønner seg å booke bord, selv når du bor på hotellet. Første kvelden vi kom var det helt fullbooket så det ble ingen middag den kvelden:) Det finnes også andre alternativer om du vil finne noe å spise i gåavstand. Blanchards Beach Shack ligger fem minutters gåtur fra hotellet vi bodde på. Her serverte de alt fra gode hamburgere til friske salater, masse digge smoothies og frukt! Vi spiste både lunch og middag her.






I tillegg lå hotellet Viceroy en liten gåtur fra hotellet vårt.. Her har de flere spisesteder, vi valgte å spise på Coba som serverte utrolig god italiensk mat! Og utsikten var til å dø for!



Viceroy var fantastisk fint! Og er et godt alternativt til Frangipani. De to hotellene er ganske ulike, da Frangipani er et boutique hotell med sjarm, og man føler seg ikke omringet av andre turister. Viceroy er et stort hotell med mange fasiliteter. De har flere spisesteder, flere bassengområder, underholdning for barn, butikker og barer i en meget smakfull setting! Må friste med noen bilder herifra også;)






Andre spisesteder jeg kan anbefale er Veya, hvor man får følelsen av å sitte oppe i en trehytte mens man spiser. Smokey´s som ligger på den fine stranden cove bay!

I tillegg til å besøke cove bay, ville jeg også tatt turen til savannah bay og shoal bay.

                                                                      savannah bay

                                                                      savannah bay


                                                                         cove bay
                                                                     
                                                                        cove bay


                                                                         smokey´s

Vi var også en tur på Sandy Island, som er en kjempe liten øy med kun noen palmer og en restaurant. Her er det perfekt å snorkle! Hit må man ta turen:):) Det kan være greit å huske å ta med ekstra solkrem, lett å bli solbrent!






Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg denne øya! Og anbefaler på det sterkeste å ta turen:) Perfekt i kombinasjon med NY også, da får man det beste av to verdener! Shopping OG sol... Vil definitivt tilbake til karibien.. og dere skal ikke se bort i fra at jeg snart viser dere hvor jeg vil ta turen neste gang:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar