onsdag 20. august 2014

Say cheese


Merker allerede at det er kaldere ute og at høsten står for tur..  Det er alltid litt trist når sommeren er over, man skulle vil hatt bare liiitt til:) Høsten kommer enten man vil eller ikke, og det er jo mye å glede seg over! Jeg elsker alltid høstkolleksjonene både innen klær og interiør. Deilige ullplagg, store skjerf og fine materialer. Snart er det tid for innekvelder, med godt selskap, levende lys, ullteppe og kanskje en god film eller god mat og drikke..

Høstvarene har begynt å komme inn i butikken, det er alltid hyggelig å pynte opp litt ekstra nå når man skal tilbringe mer tid inne.. Vi har blandt annet mange flotte lysestaker, tepper og skjærebrett.

Tenkte jeg skulle inspirere med noen fine bilder av hvordan man kan kose seg litt ekstra på disse mørke regnfylte kveldene:) Har allerede hatt et par kvelder hvor mine skjærebrett har fått gjort jobben sin;) Og flere kvelder skal det bli!! Vi har skjærebrett i tre, marmor og skifer i nettbutikken. Brettene kan brukes alene eller sammen, alt etter som hvor mye fristelser som skal på bordet:) Når de ikke er i bruk er de perfekte som pynt på kjøkkenbenken!

Enjoy!














Bildene er fra pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar